Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

6ος ΑΓΩΝΑΣ ΨΥΧΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

6ος ΑΓΩΝΑΣ ΨΥΧΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ – ΝΙΚΗΤΗ
5km
29/10/2011


Στις 58 έχουν φτάσει οι αιτήσεις για τον αγώνα ψυχής. Αθλητές από όλη την Ελλάδα θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους στην αρκετά κρύα θάλασσα και στη απόσταση των 5000 μέτρων, ξεκινώντας από τη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής για να τερματίσουν στη φιλόξενη ακτή της Νικήτης.  
Ένας αγώνας που μετράει 6 χρόνια ζωής από το 2006 μέχρι σήμερα.


Καλούμε λοιπόν όλο το κόσμο να παρευρεθεί στην εκκίνηση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Οκτωβρίου και ώρα 11 π.μ. στην παραλία της Μεταμόρφωσης,  αλλά και στους τερματισμούς των αθλητών που θα ξεκινήσουν από τις 12:30 έως τις 3 περίπου το μεσημέρι στη παραλία της Νικήτης.

Η συμμετοχή αθλητών με αναπηρία, ερασιτεχνών  αλλά και ανθρώπων ηλικιωμένων κάνει τον συγκεκριμένο αγώνα να είναι ένα μεγάλο μάθημα για όλους μας. Για το που μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος με τη ψυχή του και την αγάπη του για τη θάλασσα και τον πραγματικό αθλητισμό.

Σας περιμένουμε όλους μαζί με τα παιδιά σας να δώσετε ένα βροντερό παρόν και ένα δυνατό χειροκρότημα για τους αθλητές του 6ου αγώνα ψυχής το Σάββατο 29 Οκτωβρίου και ώρα 11π.μ. Στη Μεταμόρφωση και 12:30 στη παραλία της Νικήτης.


Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: